sudskitumac.pro

O nama

Upoynajte naš tim

Keith Keller
sudskitumac.pro

O nama

Brzi i profesionalni prevodi poslovnih dokumenata i prevodi stručnih tekstova na engleski i njemački, Prevođenje poslovne dokumentacije prepustite nama, profesionalnim prevodiocima uz garanciju očuvanja povjerljivosti i povjerljivosti vaših poslovnih podataka. Pružamo običan ili ovjeren prijevod poslovne dokumentacije ili prevod korporativne dokumentacije: prijevod izvoda iz sudskog registra prijevod osnivačkog akta prijevod uvjerenja o nekažnjavanju prijevod propisa prijevod punomoći prijevod različitih ugovora prijevod finansijskih i revizorskih izvještaja Prijevodi profesionalni tekstovi poslovne potrebe kompanije. Bilo da se radi o prevođenju pravnih, tehničkih ili različitih ekonomskih ili finansijskih dokumenata, obratite nam se s povjerenjem jer

Mi smo prevodioci, profesori, sudski tumači za njemači i engleski jezik ujedno tumači za cijelu Bosnu i Hercegovinu: Distrikt Brčko, Federaciju Bosne i Hercegovine i Republiku Srpsku.

Zapratite nas

Vero purus, praesent dictumst

352

Završenih projekata

120+

Zadovoljnih klijenata

12

Uspješnih godina

3

Zaposlenika

Our Team

Upoznajte naš tim

Upoznajte naš kvalitetan tim

Edina CV

Sudski tumač za engleski jezik

MerimaA

Merima CV

Sudski tumač za njemački

sudskitumac.pro

O nama

Prevodilačka agencija TRANSLANG zaista je predana isporuci najkvalitetnijih prijevoda. Da bi postigli ovaj cilj, prevodioci TRANSLANG -a u svom radu koriste najsavremenije alate za prevođenje i najbolje prakse prevođenja. Naše usluge prevođenja i prijevodi sudskih tumača u skladu su s najvišim standardima prevođenja, a mi primjenjujemo svoje skoro 15 godina iskustva u prevođenju.

Razvoj informacijske tehnologije značajno je ubrzao proces prevođenja i utjecao na točnost prijevoda. U postupcima prevođenja poslovne dokumentacije koristimo različite prevoditeljske alate i najsuvremenije informacijske tehnologije koje podižu kvalitetu prijevoda i ubrzavaju proces prevođenja uz očuvanje dosljednosti terminologije i održavanje izgleda izvorne dokumentacije.

Koristeći najsavremenije alate i tehnologiju prevođenja s najboljom prevodilačkom praksom i 15 godina prevoditeljskog iskustva, TRANSLANG vam nudi brz, pristupačan i prije svega KVALITETNI ili neovjereni prijevod.

Zapratite nas

Vero purus, praesent dictumst

Naši partneri