O nama

Kvalitetan kadar

Kadar koji čini advokatska kancelarija Hodžić je profesionalan i svoj posao obavlja kvalitetno.

18 godina iskustva

18 godina iskustva u raznim pravnik zastupcima.

Sertifikati

Posjedujemo mnogobrojne sertifikate u oblastima pravne nauke.

Profesionalnost prije svega

Azra Hodžić, advokat

Azra Hodžić rođena je 12.01.1987. godine u Tuzli, Bosna i Hercegovina. Po završetku Mediciniske škole , upisuje Pravni fakultet Univerziteta u Tuzli, koji završava 2012. godine.
U periodu od 2012. godine do 2015. godine obavlja poslove advokatskog pripravnika, a u periodu od 2015.godine do 2019. godine i advokatskog stručnog saradnika u advokatskoj kancelariji Hodžić Advija advokata iz Tuzla. Pred Komisijom za polaganje pravosudnog ispita Ministarstva pravde Bosne i Hercegovine, u junu 2015. godine je položila pravosudni ispit.
Pred Komisijom za polaganje advokatskog ispita Advokatske komore Federacije Bosne i Hercegovine, položila je advokatski ispit u aprilu 2016. godine.
U Imenik advokata upise se 2019.godine gdje kao advokat  nastavlja zastupati  i ostvarivati interese svoji klijenata u različitim oblastima prava.
Smatra da advokat mora biti kreativan u svom poslu i da mora znati zaobići prepreke koje se pred njega postave dok ostvaruje ciljeve svoje stranke. Pored pružanja kvalitetne usluge, to su odlike advokata za koje držim da su najbitnije. Prisustvovala je brojnim konferencijama i seminarima na kojima se usavršavala u oblastima porodičnog, građanskog, privrednog i stvarnog prava. Dugogodišnji je aktivni član Regionalne advokatske komore Tuzla gdje je obavljala ili i dalje obavlja različite funkcije.
Pozovite nas!
ILI

+387 (0)35 254 100

Advokatska kancelarija Hodžić

Zašto klijenti biraju nas?

Odlični uspjesi

U našoj dugogodišnjoj isktoriji stekli smo velike pravne pobjede. Za nas poraz nije rješenje.

Stručnost i odgovornost

Svakom prolblemu pristupamo maksimalno profesionalno sa dozom odgovornsti.

Besplatne konsultacije

Konsultacije su besplatne! Obratite nam se da pokušamo zajedno naći rješenje.

2000+

Konsultacija

93%

Uspješnost

40+

Advokata i partnera

20mlns

Povrat troškova za klijente